Facebook
HLEDÁNÍ               DNES JE 20.8.2019
ZAREGISTRUJTE SE    |    ZAPOMNĚLA JSTE HESLO ?

JMÉNO         HESLO  

DÍKY REGISTRACI ZÍSKÁTE MOŽNOST PŘISPÍVAT DO DISKUZÍ A POKLÁDAT OTÁZKY V PORADNÁCH
Elektronické Miminko zakoupíte zde
Elektronické Auto4drive zakoupíte zde

JAK DOCÍLIT FYZICKÉ I DUŠEVNÍ POHODY? ODPOVĚĎ NABÍZÍ FESTIVAL EVOLUTION

Zná to každá žena. Občas se prostě necítíme ve své kůži a ve většině případů za to můžou hormony, přemíra stresu nebo jen nedostatek spánku či...
Celý článek

PESTRÁ ZELENINOVÁ HNÍZDEČKA S MOZZARELOU

O víkendu již jistě mnozí z nás dostali chuť na letní grilování. Měli bychom však dodržet některé důležité zásady, jako je teplota dřevěného uhlí na grilování (má doutnat, ne hořet), použití podložky pod grilovaným pokrmem (aby tuk z pokrmu nekapal do ohně a nevznikaly tak škodlivé zplodiny) a dostatečné propečení masa, zejména kuřecí (hrozí riziko nákazy salmonelózou).

Suroviny pro 4 osoby:

250 g mozzarely 400 g cukety 300 g koktejlových rajčat 2 snítky rozmarýnu Meggle bylinkové máslo v tubě sůl a pepř

Příprava: Mozzarelu necháme okapat a nakrájíme ji na plátky. Cuketu očistíme a také ji nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a rozkrojíme. Z rozmarýny otrháme lístečky. Natrháme 8 pruhů alobalu (každý široký cca 20 cm) a zformujeme do hnízdeček, do kterých uložíme cukety, rajčata, mozarelu, posypeme lístky rozmarýny, podle chuti osolíme a opepříme a nakonec nastříkáme Meggle bylinkové máslo. Hnízdečka rozložíme na horký gril a pečeme cca 10–12 minut.


Vloženo: 19.5.08

VĚTRNÍKOVÝ DORT - RECEPT

Léto je jako stvořené pro oslavy všeho druhu. Proč se neblýsknout před známými originálním dortem, který v obchodě běžně nekoupíte? Větrníkový dort...
Celý článek

MYTÍ NÁDOBÍ V MYČCE: TIPY A TRIKY PRO LEPŠÍ VÝSLEDEK

Mnoho žen po pořízení myčky zažívá lehké rozčarování. Myčka nemyje, tak jak si představovaly, nádobí je zašedlé, příbory rezaví a na talířích...
Celý článek

MAGGI VÁNOČNÍ RECEPTOVÁ SOUTĚŽ

Vánoce jsou za dveřmi a mnohé z nás čeká příprava svátečního menu. Nejen Štědrý den, ale i další vánoční svátky chceme prožít s rodinou,...
Celý článek

ŠARLOTA NEMUSÍ BÝT JEN KRÁSNÁ SLEČNA. UPEČTE SI JI DOMA!

Kdo z nás by neznal a někdy neochutnal puding. Teplý s piškotky, vychlazený s ovocem. Vděčné řešení pro bezradnou hospodyňku u poloprázdné ledničky,...
Celý článek